Capitolul 8 Barbie+Durex=Bella+Edward=Love

Bella Pov.

Nu voiam sa ma trezesc,sau cel putin nu voiam sa distrug acel vis frumos. Acel vis in care eu si Edward eram impreuna,acel vis unde nu conta altcineva decat eu si el. Dar nu realitatea e cruda!

Nu vreau sa ma trezesc realizand ca defapt Mike profitase de mine.
Dar parea prea real,bratele din jurul meu si mana mangaindu-mi fata pareau prea reale. Ma simiteam bine si nici ca mai voiam sa ma trezesc vreodata. Dar nu nu trebuia sa imi las imagniatia sa ma acapereze. Am strans tare din ochi apoi i-am deschis.Tot ce am putut sa vad au fost doua oceane verzi infinite. Era el,Edward era langa mine,nu fusese un vis,totul se intamplase.
-Te-am trezit? Ma intreba in timp ce o cuta ii traversa fruntea. I-am mangaiat-o cu tandrete apoi l-am sarutat.
-Nu,eram deja treaza. Mi-am asezat capul pe pieptul lui si am oftat prelung.
-Iubire,s-a intamplat ceva? “iubire” ce frumos suna cuvantul asta pe buzele lui.

-Nu,doar ca….doar ca ei bine,inca mai cred ca e un vis si ca inca nu m-am trezit din el. Am lasat capul in jos rosiind desigur! Proasta,de o mie de ori proasta!!! Unde e Bella Swan? Aia care nu ii pasa de nimic? Simplu s-a dus pe apa sambetei ieri la petrecere,cand Mike a vrut sa o violeze de fata cu tot cei de la petrecere.

-Bella,nu stiu daca ma crezi,dar asta simt si eu…simt ca este un vis prea frumos ca sa fie adevarat…e ceva inimaginabil,tu langa mine sa ma iubesti? Adevarul,Bella,e ca te-am iubit dintodeauna numai ca am fost prea orgoloios sa recunosc si imi tot repetam intr-una ca eu nu sunt genu’ care sa se bage intr-o relatie stabila. Si uite-ma acum ne mai find capabil sa imi tin sentimentele in frau. M-ai vrajit Bella,m-ai legat cu totul de tine! Te iubesc!

Lacrimile crugeau linistite pe obraji,nu pot sa cred,asta e cea mai frumoasa declaratie pe care mi-a spus-o vreodata cineva.
Incet si bland imi sterse lacrimile de obraji,se apropie de mine si ma saruta. Imi linse buza de jos,iar eu mi-am deschis nerbdatoare buzele. Limbile noastre se impleteau aromonios in timp ce manile mele erau in parul lui moale.

-Cred ca ar trebuii sa coboram jos pana nu fac vre-o prostie! Gafaii Edward dupa sarut.
Mi-am facut un dus,apoi m-am imbracat cu hainele ce mi le-a lasat ieri Rose.Am iesit din camera si am coborat scarile tinandu-ne de mana.

-Ok…ce se intampla aici? Intreba Alice cand am intrat in bucatarie.
-Pai….suntem impreuna?din cauza emotiilor raspunsul mi-a iesit ca o intrebare,si bineinteles am rosit.
-N.u s.e p.o.a.t.e! Alice silabisii fiecare litera,nevenindu-I sa creada.

-Oooo Eddie,Bella ha? Stiam eu ca iti place de ea! Asta era Emmet,nu poate sa isi tina gura inchisa macar pentru un minut va rog? Ca daca nu s-ar putea sa ii indes pe gat o banana!
-Emishorr,taci din gura pana nu faci cunostinta cu un tort in fata!
-Ia gata,incetati voi doi acolo! Rose se indrepta spre noi si ne imbratisa.

-Ma bucur asa mult pentru voi! Ma intrebam cat avea sa mai rivalitatea asta stupida dintre voi,astfel incat sa va dati seama cat de mult va iubiti!

Replica asta m-a lasat puff! De unde stia ea ca noi ne placem,din moment ce eu mi-am dat seama acum 2 zile? Ciudata chestie.
Am mancat in liniste,apoi am pornit spre casa noastra. Drumul nu a fost lung,dar a fost deosebit,era as de bine cand Edward ma lua de mana de fiecare data cand era semafor. Ce sa mai renumita Isbella Swan este indragostita pana peste cap,si ghiciti de cine,de Playoby-ul Cullen. Oficial o sa fiu cea mai mare tinta din liceu de pe lista fan clubului lui Ed,dar stii ce nu ma intereseaza! Il iubesc si asta este tot ce conteaza.Am ajuns in fata casei si surpriza! Masina lui Carlisle era in fata casei. Oups cred ca am dat de belea.

Ne-am indreptat toti spre casa cu fete de inmormantare,iar cand am deschis usa ,un Carlisle si o Renee,stateau in fata noastra cu fete foarte serioase.
-Copii,a-ti dat de mare belea!-Spuse Carlisle-in living acum!
Edward m-a luat de mana si ne-am indreptat spre living,acolo ne-am asezat toti pe canapea si am astetptat cuminti morala.

Edward Pov.

Sa incep cu inceputul sau?…. ok ok, va vine sa credeti?? Sunt cu Bella,o ador ce pot zice,am fost un mare prost ca nu mi-am dat seama pana acum ce simt pentru ea. Si nu pot sa cred cat de orb am fost. Cat de naiv am fost sa ma mint singur ca nu simt nimic pentru Bella,cand inauntrul meu inima ardea pentru ea,ardea si eu ma opuneam mereu. A trebuit sa o vad aproape violata de nemernicul ala de Mike,ca sa imi dau seama ca o iubesc,ca tanjesc dupa atingerile ei,dupa zambetul ei cald,dupa puritatea ei,dupa tot ce tine de ea. Am fost asa un prost!
Inca mai cred ca visez,Bella ma iubeste,eu o iubesc ce mai conteaza restul? Nu nu conteaza,as face orice doar ca sa o vad ca zambeste,sa stiu ca e fericita si nu imi trebuie nimic altceva. “Iti dai seama ca vorbesti ca un prost indragostit nu?” normal ca trebuia sa se bage si constinta in seama ca altfel nu se putea.
“Ce ar fii sa taci? Da sunt indragostit,si imi convine de minune!”
O iubesc pe Bella mai presus de orice. Vreau sa fie a mea si numai a mea. Numai sa prind pe cineva ca se da la ea ca e vai de pielea lui.
Si revenind in prezent,uite-ne pe toti in living pe canapea,astetpand morala de la Carlilse si Renee. Cool nu?
-Lipsim un weekend si voi o faceti lata! Sunt dezamagit de voi copii,unde a-ti fost noaptea trecuta? Intreba Carlilse uitandu-se la toti pe rand.
-Rose,a dat o petrecere si…si am ramas acolo peste noapte. Iubrea mea si-a facut curaj si a raspuns la intrebare evitand un mic detaliu de care nu vreau sa imi amintesc.
-Sa zicem ca va credem de data asta copii dar sa nu se mai intample ok? Spuse si Renee.
-haide mama trebuie sa ne crezi,am fost la Rose,daca vrei poti suna sa te convingi.
-Domnisoara,de cand vorbesti tu cu asa tupeu? Hai pe bune acum…asta e tupeu? Poate cand o sa fiu eu popa,ceea ce nu o sa se intample niciodata.
-Mda cum zici tu mama,acum putem sa ne retragem? O bine cuvantata si fie Bella! Stie cand sa calmeze spiritele,daia’ o iubesc asa mult.
Dupa ce am mai discutat putin cu parintii nostril despre responsabilitatile noastre ca adloescenti fiind,ne-a lasat sa ne indreptam spre camerele noastre.
Emmet si Alice au intrat in camerele lor,dar cine a zis ca trebuie sa fac si eu asta? Nah eu am intrat cu Bella in camera ei.
-Insfarsit singuri! Am zis eu,apoi am impins-o in usa si am sarutat-o. Nu mai puteam rezista buzele ei ma atrageau ca un magnet. Eram dependent de buzele ei.
Incet,incet sarutul nostru se intensifica,ajungand amandoi in pat,eu peste ea. Mi-am luat buzele de pe ale ei doar pentru a le lipii pe gatul ei,sarutand si lingand acea piele fina ce ma innebunea.
-Edward!scancii ea si am simtit ca innebunesc,mi-am lipit salbatic buzele de ale ei frematndule salbatic.
Isi incolacii mainile in parul meu si picioarele de mijlocul meu..am simtit ca iau foc! Usurel junior nu acum te rog…nu ma da de gol ca nu stiu ce fac.
Ne-am rostogolit,si Bella venii deasupra mea.Isi dadu parul pe spate si ma saruta din nou. Ok fata asta vrea sa ma inebuneasca? Pentru ca ii reuseste de minune.
-Te iubesc atat de mult Edward! Se dadu jos de pe mine. Slava Domnlui…astfel junior nu mai rezista. Apoi se isi aseza capul pe pieptul meu. Mi-am pus mainile in jurul ei,si mi-am dorit ca timpul sa se opreasca acum si noi sa impietrim asa. Nu mi-ar parea rau.
-Si eu te iubesc Bella,mai mult ca orice. M-ai schimbat extreme de mult. M-ai facut sa vad ce inseamna dragostea si nu vreau sa iti mai dau drumul.
-Maine la scoala cred ca o sa fiu tinta numarul unu! Sa ma salvezi iubire ca mi-e ca ajung la director daca ma enerveaza vreuna! Off Bella mea,ma surprinde mereu,si probabil asta imi place cel mai mult la ea.
-Stai linistita Barbie,te salvez eu!
-Durex,chiar vrei sa te pedepsesc? Marai ea la mine.
-Sunt curios cum! Se uita la mine extreme de senzual apoi imi ataca buzele in cel mai excitant sarut din cate am avut.
-Bella,ma omori!-Ma-m rostogolit din nou acum eu fiind deasupra ei.-mai bine am inceta maine avem scoala si nu vreau sa fiu extenuat,trebuie sa te apar ai uitat?
-Mda cum sa uit durex,hai treci inapoi si ia-ma in brate.
Ma-m tranti in pat langa ea si am cuprinso cu bratele mele strangand-o la pieptul meu si savurand sentimentul de caldura ce imi inunda corpul cand ea era lipita de mine. Cand nde si cum nu stiu,cert e ca am adormit cu ea in brate fara sa imi pese daca avea sa intre in Renee sau tata.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ok  stiu ca e mic…dar inspiratia nu a mai trecut pe la mine…e un pic tras de par dar sper sa va placa 🙂

Kises! :*

26 comentarii la “Capitolul 8 Barbie+Durex=Bella+Edward=Love

    • este superb:X:X:X
      ma bucur ca sut impreuna…sper sa ma anunti cand pui cap 9!
      bafta la scris:*:*:*:*
      si sa vina cat mai repede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. hai taci din gura ca nu e tras de par.! [>:P]
    daca nu eram eu cu cicalitul cine stie cand il scriai [:-L] aveai nevoie de`un impuls de la viperuTza de Oana [B-)]
    si acum sa revenim [:>] e iubire, se iubesc, yey!!! [\:D/] si hormonii fac ravagii [:))]
    cat de adorabili sunt Durex si Barbie [8->]
    ia pune`te pe scris, daca nu vrei sa dai de belele [>:)]
    HuGs 4 Uh` >:D<

  2. E super misto:X:XX
    Barbie si Durex hai ca merge
    Chiar ca va fi tinta numarul unu doar are langa ea pe cel mai frumos om..ce Dumnezeului:X:X:
    KISSES

  3. Pingback: Cadouri peste cadouri « Aproape de neatins's Blog

    • sa speram ca azi desii nu cred ca ma duc la ziua unei prietene,daca nu maine cred ca il aveti 😀
      Si sory pentru intarziere fetele doar ca inspiratia mea in concediu 😦

  4. Super ,super , super \:d/
    Eu l-am vazut d ieri si am terminat d citit tot atunci , dar nu am avut timp sa iti las un comm k timpul ma preseaza al naibii de mult X( shi ahsa k m-am gandit sa iti las un comm knd mai am vreo fereastra 🙂 .
    Nu te mai subestima atat . Nu este delok tras de par , este chiar f tare \:d/ , dar nah , asha am shi eu inpresia knd scriu ( si chiar asha e ) k sunt f fortate capitolele , dar … importanta esti tuh , care scri GENIAL .
    Imi place la nebunie faptul k si-au recunoscut sentimentele si ca sunt impreuna .
    Shi app … p 5 August ai spus k vine atunci ( in ziua aceea )sau dk nu , ziua urmatoare , dar nu a mai venit , dc?:( . Ok , nu ma intereseaza dk ai prblm personale , dar vreau sa shtiu dk ai renuntat la el sau nuh k dk ai renuntat la el e maaare pakat !:(
    Ok , ok , eu te las k shi asha te-am plitist ku acest comentariu EMOOOORM .
    Kiss & hugs :*>:D< ,
    Maria

    • ca sa iti rasp 🙂 nu nu am renuntat 🙂 doar ca am fost plecata la mare 🙂
      cap 9 e inceput deci trebuie doar sa il termin 🙂
      Kisses! :*

  5. A…capitolul e asa frumos.
    Cei doi sunt pur si simplu adorabili :X
    De abia astept continuarea …sunt curioasa daca Bella o sa ajunga la director :))
    Spor la scris:*

    • scorpiuta mica ce esti :))
      o sa incerc sa il termin mai repede pentru tine,defapt pentru voi toate >:D:D< :*
      ete ce fac eu la 3 dim =))

  6. superb… absolut superb….
    barbie+durex… tare faza…
    oficial vreau urmatorul… :)!!!
    astept continuarea… 🙂

  7. superb:X. Imi place foarte mult ficul, e interesant;). Barbie si Durex, si-au dat seama ca se iubesc pana la urma:). Ce-mi place situatia in care sunt :)) Next repede!

  8. Pingback: 2010 in review « Crazy Love

Lasă un comentariu