Capitolul 6 O iubesc sau Nu?

Edward Pov.
La dracu sa ma ia de idiot cu “i” mare ce sunt! De ce am dat in Bella? A da,pentru ca sunt un dobitoc!
Totusi,se presupune ca eu o urasc pe Bella,atunci de ce am atatea remuscari din cauza gestului facut mai devereme?
Se intampla ceva cu mine,nu mai inteleg nimic,de ce ma doare atat de tare,ca am lovit-o? de ce lacrimile varsate de ea imi ard sufletul de ce?
Am iesit afara pe balcon cu gandul sa iau o gura de aer.M-am uitat in balconul Bellei,in camera ei era inca lumina semn ca inca nu a adormit.
Gandul imi zbura la ea,din nou,la ochii ei mari ciocolatii,la parul ei ca mahonul,la coprul ei parca sculptat,la rasul ei cristalin,la tot ce tine de ea.
Ce insemna toate astea?de ce cand ma gandesc la ea,inima incepe sa imi bata mai tare,de ce cand rade ea rad si eu? De ce?
Atatea intrebari fara raspuns ca imi vine dracu sa ma arunc de la etaj!
De ce cand ea e trista sunt si eu? De ce cand ea e fericita ma simt implinit? De ce cand o vad cu altu simt cum imi clocoteste sangele in vene? Atatate intrebari fara nici un raspuns..de ce imi e dat sa fie asa? Cu un oftat usor parasesc balconul racoros,imi iau un prosop si intru in dus.
Apa curge lin pe corpul meu facand mici cascade din cand in cand,apa fierbinte ma relaxa,simteam cum muschii imi amortesc si cum o stare de moleseala ma cuprinde.Am iesit lenes din baie si m-am trantit in pat,tot ce imi mai aduc aminte este un scancet apoi nimic.
-Edwaard!Edwwaaaard!Alice ca deobicei enervanta.
-Ce vrei Alice,lasa-ma sa dorm!In urmatoarele secunde Alice arunca un pahar cu apa in fata mea.
-La dracu Alice! Ti se pre tie,ca aveam nevoie de un dus?!?Am sarit ca ars din pat,doar sa constat cu stupaore ca cea care mi-a aruncat cu apa in fata era Bella.
-Stii Durex,chiar aveai nevoie de un dus,si stii de ce? Pentru,ca imi place fata de javra plouata.Ok mi-o place mie de ea,dar ma enerveaza la culme! “Edward baiete esti intre ciocan si nicovala!” Vrei sa taci?
-Esti asa de enervanta Swan! Dar asta nu ma opreste sa fac asta!
M-am apropiat de ea,i-am cuprins talia ei mica si mi-am apropiat buzele de ale ei.Muream de nerabdare sa ii ating buzele,acele buze trandafirii si pline,acele buze senzuale de facea ca orice baiat sa saliveze.Mi-am unit buzele cu ale ei,intr-un sarut taandru,retinut,asteptand ca in orice secunda ea sa se retraga,dar nu fost asa,sarutul nostru a devenit din ce in ce mai intens,in timp ce buzele noastre se framantau nerabdataore una pe alta.
Sarutul a incetat in momentul in care am simtit ca am nevoie urgenta de oxigen.Bella evident era bulversata si a dat sa plece,dar nu o puteam lasa sa plece fara sa imi cer scuze pentru porcaria pe care am facut-o ieri.Am prins-o de mana facand-o sa se uite surprinsa la mine.
-Uite Bella,imi pare rau pentru faza de ieri,pe bune,parca nu eram eu…
-Am inteles Cullen!am vazut cum ochii ei se intristeaza si cum pleca din camera.
Bravo desteptule acum ce mai e de facut?Nimic,omule,tu si Swan va urati,de cand se aplica scuzele in cazul ei?
Clar am innebunit ce se intampla cu mine? O urasc sau nu pe Swan? Sau mai bine zis O iubesc sau nu? O intrebare la care nu voi avea raspuns prea curand.
Bella Pov.
Sarutul cu Edward a fost mirific,felul in care buzele noastre se miscau,mirosul lui,imbratisarea lui tandra totul!
Dar ce se intampla cu mine? Ma indragostesc cumva de Cullen? Nu,nu asta nu trebuie sa fie asa,se presupune ca noi suntem dusmani de moarte,nu sa ne iubim,off de ce trebuie sa fie asa de complicat?
Ma jucam absenta cu mancarea din fata mea,nu aveam pofta de mancare,prioritatea me numarul 1 era sa aflu ce simt pentru Edward,desii nu era chiar atat e greu,luand in consideratie,gama de sentimente ce le-am avut cand ne-am sarutat.

-Bella,miscat-e azi daca nu vrei sa intarziem la scoala!Alice ma trase de mana pana la masina mea unde ne asteptau Emm si Edward.
Am hotarat ca eu si Alice sa mergem cu masina mea,iar Emm si Edward luau Voloul.
Tot drumul spre scoala Alice a palavragit intr-una despre Jazz,apoi despre o noua colectie de la nu stiu ce creator de moda,apoi a revenit la Jazz si tot asa.
-Alice,Bella,ce e cu voi in aceeasi masina? Intreba confuza Rose,o cred si eu cine credea ca tatal ei cu mama mea se vor casatorii? Nici in cele mai rele cosmaruri ale mele nu s-a intamplat asa.
-Pai,Carlisle si Renee sa-u casatorit! Rose a ramas masca,la fel si Jazz care era langa ea.
-T-tu vorbesti serios? Credea ca am chef de glume? Mai ales pe subiectul asta.
-Nu,normal ca nu glumesc,ieri au plecat in luna de miere.
-Wow,asta da bomba.
-Mdea.cum zici tu.Am pornit spre ora de Mate,care s-a dovedit a fii foarte plictisitoare cu tot cu elementele ei trigonometrice.
In pauza de masa am mers cu Alice si Rose sa ne luam de mancare,eu am optat pentru o limonada si o salata cu piept de pui,in timp ce Rose si-a luat o cafea si o salata cu ton,iar Alice a optat pentru un Frappe si o portie de cartofi prajiti.
-Fetelor,asatazi dam o petrecere! Ne anunta Rose in timp ce ne asezam,la masa.
-Cum asa? Numai de ptreceri nu aveam eu chef!
-Poi,stii s-au intors parintii nostrii,si dam o petrecere de bun venit!
-Da,zi ca mergem Bella,hai te rooog!isi puse “puppy eyes” la care stia ca nu ii puteam sa ii rezist,asta era santaj pe bune!
-Off bine!
Restul orelor nici macar nu stiu cand naibii au trecut,cert e ca dupa ore m-am trezit in masina demarand in tromba cu Alice tracanind intr-una despre petrecere.
Deci jur,ca daca fata asta vrea sa ma imbrace,fac ca toti dracii din lume!
Dupa aproximativ 15 minute am ajuns cu toti acasa.
-Te rooog lasa-ma pe mine sa te imbrac! Te rog,te rog,te rooog!
-Nu Alice,am zis ca ma imbrac singura si cu asta am incheiat subiectul!
Am plecat nevroasa spre camera mea,trantesc usa apoi ma indrept spre Dressing.
Dupa lungi cautari am gasit insfarsit o rochita care sa imi placa si sa ma avantajeze.
Mi-am ales o rochita ce negru cu alb,alb e pana sub sani,apoi vine negru cu modele albe,m-am incaltat cu botinele mele preferate albe,mi-am pus cateva accesorii si am iesit din dormitor indreptandu-ma spre living si planuind sa ii astept acolo in timp ce ma uitam la “Ghost Whisperer”.
Bine inteles ca planul meu s-a destramat repede cand Cullen statea fara nici o problema pe canapea,in timp ce Emm cauta ceva de zor.
Mdea,s-a dus cu planul meu,ma asez pe canapea si pentru prima data observ cum e imbracat.
Arata Dumnezeiesc,tricoul grii ce il avea pe el,era super mulat si aveai o priveliste minunata catre muschii lui bine facuti.
Si asta e al naibii de nasol! E interzis sa fii asa frumos! Pur si simplu! Blugii lui erau albastrii si taiati in genunchi,iar parul lui ravasit,ma dadea pe spate de-adreptul!
Mi-am ridicat privirea de la pieptul lui,doar ca sa dau de ochii lui ametitor de frumosi,am obervat ca si el se holbase la mine asta pana sa imi prinda privirea in cea a lui.
Putea sa explodeze tot orasul ca in momentul asta nu mai stiam nimic de mine,ochii lui ma ameteau pur si simplu,si imi dadeau o stare de euforie si siguranta.
Doamne te rog,zi-mi ca nu ma indragostesc de Edward! Te rog nu imi face viata mai complicata decat e!
Ametita ma ridic si ma indrept spre camera mea dar nu ajung sa fac doi pasi ca aud vocea lui ragusita.
-Bella stai! Se indrepta spre mine si ma lua de mana.
-Da Cullen,ce vrei?! Nu puteam sa ii arat ca inima mea bubui,nu puteam sa ii arat cum reactionez cand il vad sau cand ma atinge.
-Nu stiu ce mi-ai facut,dar ma innebunesti Swan! Imi cuprinse talia si ma saruta.
Am simtit ca lesin,buzele lui moi si interzis de dulci,se miscau lent peste ale mele facandu-ma sa ma cutremur din toti ranunchii.
Limba lui o masa incet pe a mea,avand propria viata.Prea devreme a interrupt sarutul ce as fii vrut sa fii continuat pe vecie.
-Hai sa mergem odata la petrecerea aia! Maraii la Alice cand coborase si ea insfarsit din dormitor.
Avea sa fie o seara lunga.
_________________________________________________________________
Well acesta este capitolul 6,stiu este mic,dar luati-l ca pe un bonus ca sa zic asa,totusi asta este capitolul in care amandoi sunt nesiguri pe sentimentele lor ;))
Well enjoy and comm!
Kisses :*

13 comentarii la “Capitolul 6 O iubesc sau Nu?

  1. Asta da, capitol…
    O iubesc sau Nu??? ce prost a mai pus intrebarea asta….
    se vede de la o posta ca o iubeste….
    Rochia e minunata… imi place…
    si sa stii ca si eu ma uit la “Ghost Whisperer”. 🙂
    astept continuarea… 🙂

  2. am asteptat atat de mul cap asta .. dar a meritat asteptarea
    e chiar minunat
    spor la tradus in continuare
    kisses:*:*

  3. yupiii!si-au dat seama ca plac;):X:X:X
    „Ghost Whisperer” este unul dintre serialele mele preferate:X:X:X
    felicitari scrii minunat:X:*:*:*>:D<

  4. dar ce repede a trecut bella peste palma data de edward…:)):)) adica asteptam sa pui mai mult accent pe lovitura si apoi cine stie, iar ed a fost nesimtit doar nu-i venea sa creada ca i-a dat o palma bellei, dar nici de-a dracu nu s-a dus la ea sa vada ce face x( :->
    se pare ca bella chia la innebunit pe ed :)):))
    wow 2 saruturi intr-un singur capitol, nu fa greseala sa ne obisnuiesti asa :)):)):))

  5. Absolut superb :X:X
    Imi place mult fraza: ” -Nu stiu ce mi-ai facut,dar ma innebunesti Swan!” :X:X
    Nu trebuie sa se mai gandeasca…se iubesc:X

Lasă un comentariu