Capitolul 10, 14 Februarie Renee si Doctor C. afla de relatie

Capitolul 10

14 februarie,Renee si Doctor C.  afla de relatie.

 

 

 

Bella Pov.

 

Zilele treceau si noi pe langa ele. Eram fericita acum,mai fericita si ma implinita ca oricand. Il aveam pe Edward langa mine si asta conta cel mai mult. Suntem ferciti impreuna,fiecare clipa petrecuta cu el ma face sa ma simt iubita,protejata,in siguranta. Ma face sa cred ca sunt intr-un basm cu printi si printese iar eu si Edward suntem personajele principale.

Astazi era ziua indragostitilor…un an…un an decand suntem impreuna,sunt cea mai fericita,e prima noastra zii a indragostitilor si sunt cea mai fericita,nu stiu ce s’ar fi intamplat daca el nu ar fi aparut in viata mea. El e raiul  si iadul meu in acelasi timp.

Voiam sa ies din camera si sa ma duc la el,sa ii zic “buna dimineata” cu care l’am obisnuit pana  acum si sa il sarut asa cum faceam deobicei. Dar ceva imi zicea sa nu ma duc,ceva imi zicea sa raman la mine in camera si sa il astept pe el. Sa fac o exceptie,azi eu sa fiu cea trezita din somn de catre el cu un sarut.

Asa ca am bagat capul in perna si am inchis ochii.

***

Ceva cald se simtea pe pielea mea,un parfum cunoscut imi invada narile si ma facu sa zambesc.

-Iubire,e timpul sa te trezesti!

Imi saruta nasul apoi trecu la obraji,bine inteles ca am rosit,iar el chicotii incantat.

-Haide iubire,deschide ochii!

Am zabit dar nu am deschis ochii. Buzele lui se unira cu ale mele indemnadu-ma si pe mine sa le misc. Am zambit si am aprofundat sarutul jucandu-ma cu limb

a lui.

-Iubire nu esti cuminte deloc! Imi zambii si imi mai dadu un sarut scurt pe buze si ma ridica din pat.

-Hai,la micul de jun cu tine! Emmet si Alice sunt deja acolo si nu cred ca vrei sa il vezi pe Emmet prea infometat,nu cand e Alice de fata!

-Neata!

Am intrat in bucatarie si m’am asezat langa Alice,punandu-mi putina cafea in ceasca.

-Si,sti Bella,esti impreuna cu Edward de un an,ai nostrii au inceput sa intre la banuieli,nu credeti ca e timpul sa le spuneti inainte sa intrati in bucluc si sa suferiti apoi amandoi?

Asta mi’a dat de gandit,in ultimul timp am stat cam apropiati chiar si cand erau Renee si Carlisle de fata. Ceea ce stiu ca le’a dat ceva de banuit,dar se pare ca ne lasa pe noi sa facem onorurile.

-Da cred ca ar fi timpul sa le spun

em,nu e asa Ed? Eu cred ca nu prea ma ei bine sa ascundem aceasta relatie de parinti,pentru ca ar putea sa iasa rau,stiu cum reactioneaza mama cand vine vorba sa ii ascundem ceva,asa ca mai bine azi,le’am spune.

-Si daca reactioneaza prost? Iubire,eu chiar nu vreau sa te pierd! Te iubesc prea mult,ca sa pot sta departe de tine!

Asta m’a induiosat si m’a facut sa il sarut.

-Stai linistit iubitule,nu o sa iasa prost iti garantez.

Alice se uita la noi cu lacrimi in ochi,apoi sari in sus ca un spridus.

-Azi e ziua indragostilor,deci avem iesire in 6!!! Iei!
Continua sa sara in sus si in jos,apoi ma trase la ea  in camera.

-Bun B. Azi trebuie sa fim frumoase si ale  dracului de sexy! Trebuie sa ii inebunim pe baietii nostrii,Rose are deja,o tinuta super sexy,deci mai ramanem noi doua.

Avea o fata de dracuosr in actiune. Oh nu,asta nu e bine,o sa fie o torturaa!

Jur,deci jur pe toate cd-urile mele cu muzica ca nu o mai las vreodata pe Alice sa ma aranjeze! E crima! Doua ore,doua ore ale dracului de chin,in care am fost o papusa barbie! Nimic altceva decat o papusa barbie!

***

Eram in masina cu Rose si Alice,fetele astea doua sunt criminale,nu m’au lasat toata ziua sa il vad pe Edward. Cica vor sa fie surprinsi. Poi cred si eu. La cum suntem imbracate nu o sa fie surprinsi o sa faca atac de cord. Eu eram imbracata intr’o rochie neagra scurta,cu sandale cu toc de 10 cm. Alice avea o rochie mov fara bretele,iar Rose avea o rochie rosie lunga pana la calcai si cu spatele gol. Aratam demential. Baietii aveau sa faca pe ei la propriu. Nu cred ca va fii o  zii a indragostitilor in 6 va fi o zi a indragostitilor in pat! Zau asa!

-Bella,hai zambeste o sa il vezi in curand pe Edward. Doar mai ai rabdare pana ajungem la Rose acasa.

Mda acolo se tinea petrecerea de ziua indragostitilor. L’eam scos limba si am co

ntinuat sa ma uit pe geam.

In mai putin de 10 minute am fost la destinatie. Am coborat din masina si practic am alergat pana la usa casei batand

apoi ca o disperata in usa.

In doua secunde usa se deschise,iar in pragul usii aparu Jasper. Cand ne vazu marii ochii si casca gura. Alice chicotii si il lua de mana intrand in casa.

Am intrat si noi,si i’am gasit pe baieti in sufrgaeria cu multe boluri de popcorn si multe cutii de suc. Cand ne vazura,au avut aceeasi reactie ca si Jasper. Edward isi revenii repede din soc si se indrepta spre mine cu pasi senzuali. Ajunse in dreptul meu si ma apuca violent de talie,izbindu’ma de corpul lui bine facut. Respiratia mi s’a accelerat si obrajii mi s’au inrosit instaneu.

-Iubit’o cu ce ti’am gresit de ma pedepsesti in halul asta? Ma innebunesti in rochia aia minuscula. Am chicotit si mi’am apropiat gura de a lui. Respriatia mea ii atingea fata,iar ochii lui erau acum negrii.

-Nu vreau sa te innebunesc,vreau sa ma iubesti! I’am spus asta apoi i’am lins provocator buza de jos. Imediat gura lui o astupa pe a mea,initiind un sarut salbatic si al dracu de excitant. Ma topeam pe picioare efectiv.

***

Dupa asa zisa petrecere in  6 eu Emm,Edward si Alice am plecat spre casa. Eram cu totii in Gipul lui Emm,Alice era pe locul din fata,iar eu si Edward stateam imbratisati pe bancheta din spate. Eram foarte euforica,toata ziua Edward m’a rasfatat  numai cu cuvinte frumoase si gesturi tandre. Era iubitul perfect.

In mai putin de jumatate de ora am ajuns si acasa. Masina parintilor nostrii era parcata in fata casei. Se pare ca Doctor C. si mama sunt acasa. Urmeaza partea cea mai grea.

Emm a pracat masina langa cea a lui Carlisle si s’a intors spre noi.

-Ei baieti! Acum e acum,trebuie sa le spuneti parintilor nostrii despre voi! Am lasat capul in jos si am incercat sa ma gandesc la o strategie. Dar nimic. Nothing,nada!

-O sa fie bine,o sa fie bine. Imi tot spuneam,dar pe cine minteam eu? Mama avea sa isi iasa din minti.

-Edward acum e acum. Fie ce o fii! L-am sarutat tandru si am iesit cu totii din masina.

Am intrat in casa si am fost intampinati de catre Carlisle si Renee.
-Cum a fost la Rosalie copii? Se uitau la noi cu niste ochi cercetatori si nu am putu sa ratez chicotitul ce provenea de la Alice.

-A fost bine mama! A spus Alice.

-A si mama Bella si Edward vor sa va spuna ceva! Se baga si Emm in seama.

Renee se uita la noi si ne invita in camera. Dupa noi urmara si Alice si Emm.

-Mersi pentru ajutor Emmet!.

-Va ascultam copii! Carlisle isi unii mainile si se uita la noi.

Am tras adanc aer in piept si l’am luat pe Edward de mana. El se uita la mine si dadu din cap.

-Pai…aa…aa… eu si Edward suntem impreuna! Fetele lor se schimbara radical. Maxilarul mamei era in pamant iar Carlilse pur si simplu era foarte calm,nu puteam citii nimic in ochii lui.

-Poftim? De cat timp sunteti impreuna? Intreba mama dupa ce isi revenise dupa soc.

-Pai…de un an. Spuse si Edward. Mersi de ajutor! Spui si tu ce e mai usor.

-Nu imi vine sa cred ca ne’ati mintit! Nu imi vine sa cred asta Bella! Sunt dezamagita de voi.

-Carlisle spune ceva! Se ratoii mama la Carlisle.

-Ce pot sa fac? Sa ii despart? Renee,se vede ca sunt indragostiti!
-Ei bine eu nu sunt de acord cu asta! Edward mi’a dat drumul la mana si s’a intors cu fata spre mine.

-Vezi? Ti’am zis ca unul din ei nu vor fi de acord! Ti’am zis Bella! Nu pot sa cred ca ai ruinat totul intre noi!
Se ridica dupa canapea si iesii din casa trantind usa.

-Edward! Am,tipat dupa el,dar nimic plecase.

Mii de lacrimi mi se adunara in colturile ochilor si nu m’am obosit sa le opresc din a curge.

-Iti place nu?-Am tipat eu-Iti place ce ai facut? Esti o mama foarte buna ce pot sa zic!

M’am ridicat de pe canapea si am dat sa ies sa il caut pe Edward.

Mama ma prinse de mana si ma intoarse spre ea.
-Ce crezi ca faci domnisoara? Ma mai si intreba?

-Ce crezi,mama? Ma duc sa il caut pe Edward,si nu ma intereseaza daca esti de acord sau nu cu relatia noastra. Nu vei reusii sa ne desparti!
-Bella!

Prea tarziu,am deschis usa si am iesit in ploaia torentiala de afara. In doua minute eram uda leoarca,dar nu ma interesa. Tot ce conta acum era sa il gasesc pe Edward.

Am colindat aproape toate strazile din L.A si nimic. Hainele imi erau lipite de piele,iar parul era lipit de fata mea plina de lacrimi. Rimelul mi se scurse’se deja si sunt mai mult ca sigura ca aratam ca o fata din fimele de groaza.

Mai ramasese un singur loc in care nu cautasem. Parculetul de la doua strazi distanta de casa noastra.
Am pornit in graba spre acel loc,cu speranta ca va fi acolo. Daca nu fa vi acolo,nu stiu ce as mai putea face,probabil ca m’as arunca in primul rau pe care l’as vedea.

Am ajuns in praculet si am inceput sa il strig.

-Edward! Edward pentru numele lui Dumnezeu daca esti aici te rog,te implor raspunde! Te iubesc! Intelegi? Te iubesc! Nu poti pleca asa! Nu ma poti parasii! Te rog Edward da un semn ca esti aici.

Am cazut in genunchi pe nisipul ud din parc,parul mi s’a asezat pe ochi,dar nu ma intersa. Tot ce voiam acum era sa fie Edward langa mine.

Corpul mi se zguduia de suspine,in timp ce blestam clipa in care mama a spus ca e impotriva relatiei noastre.

Doua brate puternice imi cuprinse talia,si am stiut ca e el,sentimentul de siguranta imi invada din nou corpul si m’am rasucit in bratele lui,ajungand astfel fata in fata cu el.

Avea ochii rosii,semn ca plans si el,uram sa vad ce ne facuse mama amndorura.

I’am dat parul din ochi si l’am sarutat ca si cum ar fi pentru ultima data,ca si cum maine ar fi sfarsitul lumii.

Mainile mele ii masa usor ceafa in timp ce mainile lui umblau frenetic pe spatele meu. Asta demonstra lupta sentimentelor din inima lui.

-Edward te iubesc! Te iubesc si nu ma intereseaza de ce zice mama. Voi fi cu tine,atata timp cat o sa ma vrei Edward!

Fata i se lumina si zambii,ma mai saruta odata apoi ma ridica de jos luandu;ma in brate in stilul miresei.

-Si eu te Iubesc Bell! Si nu vrea sa pleci de langa mine niciodata! Am ras iar el a inceput sa se invarta cu mine prin ploaie.

Il iubeam si asta conta cel mai mult.

_______________________________________________________________________________________________

Well fetelor acesta este capitolul 10 😀 Sper sa va placa 😀
Si scuze pentru o asemenea intarziere :-s Sper sa ma fi renvasat cu capitolul acesta 😀
See you soon 😀
Kisses!:*

 

12 comentarii la “Capitolul 10, 14 Februarie Renee si Doctor C. afla de relatie

  1. Loooooooove this chapter ! Love this fic ! Love it ! E super tare cum scri si imi pare rau k Renee nu ii lasa sa fie impreuna..Spune-i k dak se mai baga intre ei ramane fara par :D. Sper sa pui nextul curand :*:*:*:*

  2. superb capitolul…..
    ma bucur ca ei doi lupta pt dragostea lor…..
    ador ficul….
    sper ca nextul il vei posta mai repede
    bafta!!

  3. superb!!! … te-ai revansat doar partial pt aceea lunga asteptare dar ca sa fie complet revansa rea posteaza urm. cap. cat mai curand 🙂 🙂 🙂 spor la scris!!!! XOXOXO

  4. suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppeeeerrrrrb cap este splendid
    da ai dreptate te-ai revansat cu cap asta dar asta nu inseamna ca te-am iertat de tot deci asteptam cat mai repede nextul
    spor la tastat
    kisess and hugs!

  5. Bună:) Am dat şi eu peste ficul tău şi mi-a plăcut foarte mult. Atât de mult că nu m-am mai putut opri din citit până la 4 dimineaţa:))
    Îmi plac foarte mult toate capitolele, îmi place cum au evoluat lucrurile între ei.
    Te felicit pentru tot ce-ai realizat până acum. Şi abia aştept capitolul 11:)
    Spor la scris şi baftă la şcoală:)

    Kisses, Alexa:*:*:*:*

  6. asa..deci.bai este super…:)):)):)) doar.ca..de ce?? de ce a facut asta renee?? aa si…te bag si eu in lista..dar ..nuj imi dai daca vrei…daca nu…nu..
    De-a bia astept urmatorul capitol.. :*:*:*:*:*:*:*

Lasă un comentariu