Capitolul 11 Fire in the Dark

Capitolul 11 Fire in the Dark

+18

Edward Pov.

Gandul ca as putea sa stau departe de ea,ma distrusese cu totul,am crezut ca viata mea se sfarsise in momentul in care Renee a sustinut sus si tare ca este impotriva relatiei noastre.

Am crezut ca Bella va sterge totul cu buretele si va accepta ce a spus mama ei. Nu puteam sa stau acolo si sa vad cum ma respinge dupa un an in care am petrecut clipe scoase parca din alta viata. Nu puteam sa o las sa ma distruga mai rau de cat sunt! Pur si simplu nu puteam sa cred ca aici relatia noastra s’a incheiat.

Insa am fost un prost,un idiot! Bella nu avea de gand sa ma paraseasca,ba mai mult a fugit dupa mine in aceea ploaie torentiala.

Cand am vazut’o in genunchi in acel parculet,inima mea s’a strans,a simitit nevoia de a fi acolo langa ea. De a o proteja. Nu aveam sa o mai las sa plece niciodata.

Acum fiind in bratele mele,in siguranta ma simteam cel mai fericit barbat de pe pamant! O iubeam mai mult de cat as putea sa exprim in cuvinte. O iubeam mai presus de orice divinitate.

-Bella,trebuie sa ne adapostim,trebuie sa mergem acasa!

Se uita in ochii mei si am simtit ca ma topesc,ochii ei de ciocolata ma priveau duios,si ma faceau sa ma pierd in abisul lor.

-Nu vreau,acasa,nu vreau sa o vad pe mama pana maine,hai in alta parte!

Am oftat si am luat’o in brate in stilul miresei si am inceput sa merg pana la masina ce era parcata la cativa metrii distanta. Am pus’o usor pe scaunul din dreapta,apoi m’am urcat si eu la volan.

Am condus in disperare pana la vechea mea casa. Noroc ca inca mai aveam cheile agatate de breloc.

Niciunul dintre noi nu am spus nimic in timpul drumului. Se lasase o tacere comoda peste noi,si nu voiam sa stric momentul,in plus trebuie sa fiu atent la drum,nu voiam tocmai acum sa fac un accident.

Cand am ajuns la vechea casa ceasul de pe bordul masinii arata ora 00:00 super,era miezul noptii.

Bella se uita si ea la ceas si un zambet complice ii lumina fata in mijlocul noptii.

Am coborat din masina odata cu ea. Iar Bella venii spre mine,ma impinse in usa masinii si ma saruta cum nu  o mai facuse niciodata. Buzele ei le fremata pe ale mele cu o ardoare necunoscuta mie. Ma facea sa o vreau cum nu am vrut o femeie in viata mea.

Un foc se aprinse in inima mea la fel cum izbucneste in foc in intunericul cetos.

Mi’am pus mana pe talia ei si am intors’o in asa fel incat acum ea era sprijinita de masina iar eu in fata ei.

Imi musca buza si am gemut involuntar.

-Esti rea! Am marait dupa ce am incetat sarutul.

-Nu sunt rea,sunt nebuna dupa tine!

Am simtit cum o caldura imensa imi inunda pieptul si am pus din nou stapanire pe buzele ei dulci. Le sugeam si le mancam,ca si cum era pentru prima oara cand sarutam o femeie,insa nu imi pasa,o iubeam atat de mult incat voiam orice particica din ea,in mine.

Ma uimise cum reactionase acum. Niciodata nu a mai facut asa ceva,iar acum…acum nu ne mai puteam opri. Si-a topit din nou buzele de ale mele si nu mai voiam sa ii dau drumul nici daca ar fi sfarsitul lumii.

Avea o privire salbatica de parca ar fi in stare sa devoreze fiecare bucatica din mine si mie nu imi displacea acest lucru. Ochii ii sclipeau de iubire,dar si de dorinta. Abia asteptam sa intram in casa dar nu ma lasase nici macar sa pornesc alarma la masina. Ohh,cat de rea era. Iar acest lucru ma facea sa ma visez undeva anume alaturi de ea.

Gata! Nu mai rezistam .. Am tras-o salbatic de geaca rosie ca focul care o avea pe ea si am intrat in casa atat de repede incat nimeni nu ne-ar fi putut vedea. Am trantit portiera masinii si apoi usa de la casa am incuiat-o bine. Acum nimeni nu ne va mai deranja.

Am impins’o in usa,si i’am atacat din nou acele buze ca ma faceau sa inebunesc de fiecare data cand le gustam.  Gemu in gura mea si am simtit ca inebunesc. Mainile mele ii cautara fesele,iar cand le gasii,isi infipse palmele ridicand’o in sus ea infasurandu’si picioarele in jurul meu.

Buzele mele ii gasira gatul,lingand si sugand orice loc liber,dar locul meu perefarat era clavicula,acolo stiam ca ii place Bellei.

Am urcat scarile spre camera cu ea in brate,iar cand am ajuns am inchis usa si am tranti’to de perete continuand sa o sarut. Continuand sa’i framant buzele,sa i le sug,sa il musc.

Am mutat saruturile pe gat,iar ea gafaii,bagandu’si mainile in parul meu.

-Edward,te iubesc! gafaii ea,iar eu am marait si m’am intors la linsul gatului ei,care ma excita la propriu.

Am tranti’to pe pat,punandu’ma deasupra ei si continunad sa ii sarut gatul. M’am lasat mai in jos si am conturat cu saruturi mici decolteul ei,in timp ce ea gemea sub mine.

Mainile ei au ajuns la tivul tricoului meu si au tras de el in sus pana cand a cazut undeva pe podea. Isi puse mainile pe pieptul meu si ma privii in ochi.

Erau acum intunecati de o dorinta pe care o cunosteam prea bine. Un foc  care mocnea inauntrul meu,care o cerea pe ea si numai pe ea. Un foc ce ardea numai pentru ea.

M’am aplecat si am sarutat’o din nou,de data aceasta mai lent,aratandu’i toata dragostea mea pentru ea.

Limbile noastre dansau un tango lent,un tango al iubirii noastre,un tango ce nu avea sa se sfarseasca niciodata.

Mainile mele au ajuns la rochita ei si au rdicat’o pana in dreptul sanilor. Ea imi zambii si isi duse mainile la spate desfacand fermoarul si lasand rochia sa cada si ea langa tricoul meu.

Ramasese doar in lenjerie intima,iar eu eram pur si simplu fermecat de frumusetea ei. Inca nu intelegeam cum acest inger ma iubea pe mine.

M’am aplecat peste ea si am inceput sa trasez usor conturul decolteului ei cu saruturi dulci,iar ea se arcuia sub mine. Am simtit un val de placere ce trece prin stomacul meu si am simtit nevoia sa gem.

Geamatul meu o facu pe Bella sa chicoteasca si sa imi sufle in ureche facandu’ma sa tremur usor.

Am cuprins’o usor in brate,indrepatandu’mi mainile spre sutienul ei. Am ajuns usor la inchizatoare,si am desfacut’o cu grija.

Mi’a prins mainile intr’ale ei si m’a indepartat usor. M’a sarutat scurt pe buze apoi si’a dat jos sutienul.

Am privit ca un lacom forma sanilor ei perfecti si ma’m simtit extaziat,parca castigasem la loto.

M’am aplecat peste ea si am sarutat’o frenetic,framatand’ui buzele,si muscand’o usor. Mi’am deplasat saruturile pe gatul ei,am lins si am supt,apoi am ajuns la sanii ei frumosi,sarutand si lingand unul si celelalt fiind mangaiat. Apoi am repetat ciclul anterior la celalalt san. Am avansat si am ajuns la buricul ei,am plasat mici saruturi pana am ajuns la chiloteii ei minusculi.

Am zambit ca un pervers si mi’am bagat degetul sub elastecul acestora,apoi mi’am trecut mana peste intimitatea ei,ca sa simt o mica udatura,Dumnezeule mare!! Asta m’a facut sa ma intaresc si mai mult,toate astea erau pentru mine? Am gemut si am inceput sa frec usor partea de acolo,in timp ce Bella gemea si isi arcuia trupul in spasmele placerii.

-Edward Stop!

Am privit-o brusc in ochi,ei fiind intunecati.

Ma impinse si isi aseza picioarele de o parte si cealalta a mijlocului meu. Se juca cu inchizatoarea curelei de la blugi si isi linsa provocator buzele.

-Domnule Cullen,a-ti facut o fapta foarte rea! M-ati facut sa imi pierd mintile de placere. Aveti ceva de spus in apararea dumneavoastra?

Imi soptii ea senzual in ureche,apoi gura ei se muta pe pieptul meu sarutand si lingand orice particica gasea.

Mi-am dat ochii peste cap si am simtit cum ma intaresc si mai tare. La dracu! Bella Swan avea sa fie clar moartea mea.

-L.a dracu Bella,opreste-te!
Ea imi zambii pervers si imi deschise nasturii de la blugi,sarutand urma lasata de nasturi pe piele,mi-am sprijint si mai mult capul in perne si am gemut strangand cearseaful in maini. Nu am mai rezistat,iar dupa ce mi-a dat pantalonii jos,am ridicat-o si trantind-o pe pat sub mine am inceput sa o sarut ca nebunul mangaind orice parte din corpul ei.

-Bella,te iubesc,la dracu chiar te iubesc! Am sarutat din nou acele buze carnoase si am simtit ca ajung in rai.

Usor i-am dat jos chiloteii jos,si la fel am facut si cu ai mei. In ochii ei vedeam dorinta sadita,insa stiam ca o va durea si trebuia sa am acordul ei.

-Iubire,sa stii ca o sa doara,esti sigura ca vrei asta?

-Edward te iubesc si te vreau asta este tot ce conteaza.

Ma saruta dulce pe buze,si isi intredeschise picioarele. La dracu ea chiar facuse asta pentru mine.

M-am pozitionat la intrararea ei,si am impins un pic avansand cativa centimetrii insa nu destul cat sa rupa himenul,ea gemu si isi baga mainile in parul meu.

-Fa-o acum ED!

Am intrat si mai adanc spargand himenul,ea gemand foarte tare,la dracu,stiam ca o durea,insa am continuat sa ma misc inainte si inapoi lent,incercand sa ii produc placere.

Ceea ce s-a si intamplat,fata mea gemea sub miscarile mele,si eu la fel.

Ne-am lasat purtati de sentimente si valuri de saraturi,restul sunt doar urme de iubire pe cearsaful alb al iubirii.

__________________________________________________________________________________________

Imi cer mii de scuze ca acet capitol apare atat de tarziu x_x stiu ca am fost o fulga insa scoala m-a privat de toata inspiratia,ei bine eu sper ca inca sa mai citit acest fic 😀

Enjoy and com 😀

40 comentarii la “Capitolul 11 Fire in the Dark

  1. Prima?
    WOW!! In sfarsit ai postat!!!!!! :X:X:X:X:X:X:X
    Te iubesc!!! Sti de cand astept capitolul asta?
    Este super taree!!!
    Au facut-o! Nu pot sa cred ca le-a luat un an sa ajung aici:)):))
    Off..sper sa pui repede nextul
    Sweet kisses :*:*:*:*:*:*:*:*:*

  2. Ete :)) cine a zis ca am 18 :)) Neah :)) dar sunt nevoita sa specific :))
    si ma bucur ca iti place tema insa e provizorie pana imi gasesc alta mai marfa :)) 😀

  3. waw
    a trecut mult timp
    si chiar am uitat mare parte din ce s-o intamplat in trecut
    de aceea am si crezut ca nu e prima data a lor
    dar se pare ca m-am inselat
    e taree
    si ma bucur mult ca ed e fin,dar pasionat cu ea
    imi plae mult cap:)

  4. HeHe!!! Ce noroc am eu ca m-am gandit miercuri sa il recitesc pe tot:))
    Parca simteam ca o sa pui un capitol nou :))
    Off..aseara am uitat sa intreb ceva:
    Cand o sa pui nextul? Sper ca nu o sa dureze tot atat cat a durat la asta.

    • Si eu sper sa nu mai fie ca data trecuta :))
      Sper sa il pun mai repede,insa mai depinde si de timpul meu,
      Mai ales ca acm am si meditatii.
      Ei bine ma bucur ca mai am macar 2 cititoare :X

  5. Shi yo sunt cititoare:D…..ma bucur aja moolt ca ai pus capitolul:X…E superb, cum ai descris, tot e perfect:D…Astept nextul:D..Poate cv mai repede:D…Pupici Deea:*

    • Nu stii cat ma bucur ca iti place :X insa capitolul 12 nu stiu cand vine 😕 poate miercurea sau vinerea viitoare :-L ca scoala asta imi da batai de cap 😀

  6. Nu credeam ca ai postat. Am intrat din intamplare pe ficul tau 🙂 it urmaresc povestea din vara si trebuie sa iti spun ca scrii super tare. 🙂 Pe cand nextul?

  7. sooper capitolul….
    m-am gandit sa ma mai uit sa vad daca ai postat si m-am bucurat enorm sa vad ca ai pus un capitol nou…..
    ador ce scri…..
    abia astept nextul…..
    si sarbatori fericite!!!!

  8. sper ca nu sa terminat aici :((
    astept nerabdatoare urmatorul capitol
    sper sa ai timp pentru a posta repede
    oricum din partea mea poti posta oricand ai timp
    deoarece stiu cum e sa nu-ti poti face mereu timp pentru anumite lucruri
    ador ce scrii…
    xoxo

    • pff fetelor chiar nu stiu cand va venii capitolul 12 😦
      Pentru ca incep tezele :(( am una chiar vineri,la fizica 😦 Imi pare rau,dar chiar nu stiu,probabil dupa teze,ceea ce inseamna cam dupa 20 mai 😦 Sper sa nu va suparati pe mine :((

    • L-am inceput insa nu stiu cand il voi termina,tinand cont ca am intrat in practica,si sunt 3 sapt 8-|
      Incerc,promit,incerc sa il termin 😀

  9. Waaa fetelor imi pare atat de rau 😦 stiu ca va asteptati sa spun ca pun capitolul imediat.
    insa adevarul este ca nici macar nu l-am inceput.
    Ei bine tinand cont ca scoala mi-a ocupat tot timpul,apoi in vacanta nu am fost in tara,si cand m-am intors a inceput scoala,timpul meu a fost cam limitat,insa promit ca incerc ca pana la sfarsitul saptamanii sa aveti capitolul 12.
    Nu ma injurati fetelor x_x

  10. Te iubesc! Esti singura care mai vrea sa scriu la el,si pentru asta o sa scriu,stai linistita ca pana sapt viitoare o sa ai capitolul 12 :*

  11. Promit ca de 8 martie aveti capitolul. Maine dupa ce vin de la scoala o sa il incep.
    Oricum am ceva idei. Ma bucur ca inca ma cicali,macar tie iti pasa de ficul meu >:D<

  12. Si nu iti imaginezi cat imi pasa de ficul tau 🙂 , imi place foarte muuuult cum scri ai un talent nemaipomenit la scris…si sper sa o ti asa si in continuare :*

  13. Hey…. SALUT!Te implor sa nu renunti la fic!Kiar vreau sa il continui pentru ca lam citit shi imi place la nebunie. Esti foarte talentata shi imi place cum scri .Bafta in continuare!!!

  14. capitolul a fost detaliat (cu mult prea multe detalii pentru o persoana ca 18- ca mine, dar hai….)si a fost foarte intens sa zic asa,, dar astept totusi nextu sa vad reactiile lui renee , dar si a celorlalti membri ai familiei…

    • Nu l-am lasat balta, si scuze ca va las sa asteptati atat, doar ca am ramas in pana de idei, sunteti liberi sa va exprimati idei daca aveti, sa ma ajutati pe mine sa il continui 😀
      Kisses! :*

    • Am spus mai sus ca sunt in pana de idei si nu stiu cum sa il continui… asa ca daca voi cititorii aveti idei nu ezitati sa le exprimati 🙂 poate ma ajutati sa scriu capitolul 12 😀
      Kisses! :*

Lasă un comentariu