Capitolul 9 Fan Clubul Edward.

Capitolul 9 Fan Clbul Edward.

Bella Pov.

-Alice!!! Esti nebuna daca tu o  sa crezi ca o sa vin la scoala imbracata in chestiia asta! Rochia scurta si neagra imi venea 2 palme peste genunchi si deabea daca imi acoperea fundul! Daca ea are impresia ca o sa ma duc aratand ca o “piti” la scoala se inseala!

-Haideee Bella e draguta!!

-Si scurta!

-E draguta!! Se milogii  ea facand fata de catel plouat.

-Si scurta! Alice,nu ies din casa imbracata cu asa ceva! Mergem la scoala nu in club!

-Haidee te rog!! E foarte draguta si…

-Scurta!! I-am taiat macaroana in timp ce ma uitam in oglinda la rochia aceea ce deabea imi  acoperea fundul…Dumnezeului nu sunt Tanya sa ma imbrac in rochia asta!

-Te roog!! Fata de catelus pe care o facuse trebuia sa fie interzisa!! E prea convingatoare.

-Off bine ai castigat Alice  dar numai de data asta!! Nu o sa ma mai vezi imbracata in asa ceva la scoala in veci clar!?

-Da sa traiti! Acum hai sa te machez! Ma aseza pe un scaun spunandu-mi sa imi inchid ochii. Cred ca am stat cam jumatate de ora sa ma macheze…dar asta e trebuia sa stiu in ce ma bag cand m-am lasat pe mana ei . Am coborat si apoi am intrat in bucatarie,Edward tocmai luase o gura din ceasca de cafea,dar cand ma vazu,scuipa tot pe gresie,fata lui inrosindu-se.

-Alice Cullen! Spune-mi ca iubita mea nu e imbracata in rochia asta minuscula! Spune-mi ca nu vad bine!

-Nu pot fratioare pentru ca asa e! Ed se holba la ea apoi la mine,apoi iar la ea si din nou la mine. Se indrepta spre mine cu o privire al dracului de perversa apoi imi acapara buzele intr-un sarut frenetic.

-Barbie,acum in afara de club trebuie sa te  mai apar si de partea masculina! Esti interzis de senzuala iubire! Imi soptii apoi imi musca lobul urechii facandu-ma sa ma cutremur.

-Oh stai linistit Durex,de partea masculina pot sa ma feresc si singura! Se uita ciudat la mine apoi ma trase de mana spre masina pornind cu totii spre scoala. Grozav,sa inceapa Circul!

***

-Tarfa! Ce cauti tu langa iubitul meu?!! Se isteriza tarfa de Tanya,stai un pic,Edward e al meu si numai al meu sa nu se gandeasca la altceva ca o bag in spital si pun in rama extensiile ei de tarfulita.

-Curva,ce ar fii sa iti iei talpasita pana nu ma enervezi?! Edward este iubitul meu clar?! Daca te intrebi cumva de cand. De 2 zile,si motivele  nu te interseaza asa ca fa pasi pana nu imi bag mana in extensiile tale!

-Nu va ramane asa, Swan! Edward va fii al meu! Intodeauna a fost al meu! Nu o sa te las pe tine o tocilara sa m-il iei! NU! M-ai auzit?!?

-Du-te si impuscate Tanya!  Edward se uita la mine, ciudat….adica nu stiu…incerca sa fie provocator? Pentru ca ii iesea de minune!

-Ce?! El continua sa ma priveasca asa in timp ce se apropia de urechea mea.

-Esti a dracu de sexy, cand esti nervoasa iubire! Ah la dracu! Mai sexy de atat nici ca putea spune, acele cuvinte! M-au trecut fiori pe sina spinarii. -Ma bucur ca am un asa efect! Ne-am despartit cu greu fiecare indreptandu-se spre ora lui. Grozav aveam fizica,ce frumos! Bine  macar ca sunt cu Rose in banca altfel sigur innebuneam.

-Hei Rose,ce mai faci? Mi-am pus geanta in banca si m-am asezat  oftand pe scaun.

-Lasa asta Bells! Scoala e in isterie! Se vorbeste numai de Bella si Edward impreuna de cand s-a sunat! Frate ai curaj cand ai venit cu el la scoala ca un cuplu! Adica toate fanele Edward sunt crizate rau. Zau! Nici nu stii ce planuri fac! Ihh.

-Rose stai calma,de ce crezi ca e Edward cu mine? Zau acum cine o sa aib a curajul sa ma enerveze? Ma rog in afara de tarfa de Tanya?

-Asa  e! Nici nu stii cat ma bucur ca sunteti insfarsit impreuna! Credeam ca nu o sa se intample asta,la cum va certati,dar se pare ca ma-i surprins de data asta!

-Nu-i asa? Si nici nu stii cat de fericita pot fii! Il iubesc enorm! Sunt ca orbul care vede prima data si ca surdul ce aude cantecul pasarelelor.

-Ahhh ce draguuut!

-Domnisoara Hale,aveti ceva se ne impratasiti si noua? Intreba profa in timp ce se oprii din a mai preda ceva ce oricum nu aveam sa inteleg nici daca imi explica Einstein!

-Nu Dra. Anderson!

-Atunci fii atenta la ora te rog,nu explic de doua ori! Ete ca sa vezi,si se mai mira de ce ramn elevii corigenti la ora ei! Ora a trecut mai greu decat credeam,cine stia ca Energia cinetica poate fii atat de plictisitoare? Zau daca nu imi mai dadea Rose coate,adormeam mai mult ca sigur. Cand am iesit din clasa mi-am vazut ingerul sprijinit de perete si nu am putut rezista. I-am sarit in brate si l-am sarutat puternic,atragand privirea celor din jur. De parca asta ma interesa pe mine.

Edward Pov.

Deci jur ca Alice vrea sa ma omoare la propriu! Ce a fost in capul ei cand a imbracat-o pe Bella in rochia aia minuscula? Zau! Mi-a trebuit tot autocontrolul sa nu sar pe ea acolo. Si in plus can ii vad pe ratatii astia cum salvieaza dupa ea,imi vine sa ii iau la pumni.

-Edward frate,stai calm,vezi? Nimeni nu o sa se atinga de Belly,te asigur!

-Emmet,oricat de mare esti! Daca nu taci,jur ca te pocnesc! Priveam colidoarele pline de elevi ce vorbeau despre mine si Bella,ce e si mai naspa e ca fraierii vorbeau si despre Bella a mea imbracata in acea Rochie,si vorbele lor nu erau prea frumoase sau pasnice, Emmet a trebuit sa ma tina de vre-o 5 ori sa nu ii pocnesc p’aia cu pricina. Ora de matematica a trecut mai greu decat am crezut,cine a stiut ca Geometria in spatiu este atat de grea? Pe bune,nu stiu de ce avem nevoie de matematica! Adica eu unul vreau sa ma duc la o agentie de politie secreta,cum ar fii F.B.I sau eu stiu. Acolo nu iti trebuie matematica ce naiba! Treaca de la mine. Am iesit mai devreme de la matematica asa ca am plecat sa o astept pe Bella. La nici cinci minute a iesit  si ea. Ingerul meu iesii din clasa in toata splendoarea ei. Am ramas cu gura cascata cand am vazut-o….din nou,dar asta nu pentru mult timp pentru ca imi sarii imi brate si imi dadu un sarut de imi inmuie picoarele. Fata asta avea sa fie moartea mea va asigur.

-Edward mi-a fost dor de tine! Ahh si mie,o ador,e raza mea de soara,e doza mea de fericire!

-Bella,a trecut abea o ora! Si in plus,stii ca trebuie sa imi duc sarcina pana la capat! Trebuie sa te apar de fanele mele! Nu e vina mea ca sunt irezsitbil!  Gluma mea nu a functionat pentru ca imediat mi-am primit o palma dupa ceafa cum isi primeste Emmet de la Rose. -Auuu! Pentru ce a fost asta? -Durex,asta te va invata minte sa nu te mai supra estimezi! Imi zise ea in timp ce mana ei se plimba pe pieptul meu din ce in ce mai jos. E nebuna? Vrea sa ma vada in genunchi implorand-o sa ma lase in pantalonii ei? Edward junior incepe sa se trezeasca la viata si nu e bine. “Jr.baga capul la cutie ca nu am nevoie de tine treaz acum! Hai baiete,nu ma da de gol!”

-Oh…uite cine reactioneaza la mangaierile mele! Bella se uita in jos apoi din nou la mine cu o stralucire ciudata in ochi!

-Ed,te iubesc! Firar daca asta o face sa imi zica “te iubesc” mai desc atunci Jr. Cred ca trebuie sa te trezesti mai devreme baiete!

-Si eu te iubesc Bella! Am sarutat-o usor apoi m-am indreptat spre spaniola. Nu conta daca intarziam oricum doamna Goof nu se supara. Nu vreau sa ma laud dar le aveam cu spaniola… adica cum nu puteam sa nu o stiu…cand acolo mi-am petrecut o vacanta de vara,fiind pedepsit de mama si tata  sa stau la matusa Gonzalez pentru ca vandalizasem masina directorului. Am fost nevoit sa o invat,si in fond mi-a si placut. Dupa ora de spaniola a urmat ora de istorie,in care am reusit sa adorm,bine ca m-a trezit Emmet,astfel ma trezeam cu o detentie,iar proful ma punea sa corectez teste,ceea ce uram cel mai mult. Pauza de masa a venit insfarsit,insa nu fara sa fie precipitatii in jurul nostru! Bai frate ce nu inteleg? Suntem impreuna si gata. Ce fac atata zarva pentru asta?

-Nu inteleg de ce se uita asa la noi!nu mai suport! Isi puse capul pe umarul meu,iar eu am inceput sa ii mangai parul.

-Stii ce? Am o idee! Daca tot se holbeaza,macar sa aiba la ce! Am spus in timp ce o scena cum imi place mie mi se contura in minte. -Sunt dispusa pentru orice! Atat am asteptat sa zica si am tras-o intr-un sarut pasional,limbile noastre dansand impreuna. Era un sarut diferit,un sarut in care puneam toata dragostea si adoratia mea pentru ea,in el. Ne-am despartit dupa mult timp amandoi gafaind din lipsa de aer.

-Ok asta a fost suuper!

-Da si mai credem ca trebuia sa va luati o camera! Alice arunca in noi cu  un morcov in timp ce se  sprijinea de Jazz.

-Scuze baieti nu stiam ca a-ti ajuns la masa!

-Mda si eu sunt baba cloanta!

-Haide ma Alice,stii doar,cand sunt cu Bella parca sunt rupt de realitate. M-am uitat la centrul universului meu si am vazut cum roseste. Era asa adorabila cand roseste,imi venea sa o mananc. Pauza de masa trecu si ea si la fel si celelalte trei ore. Am ajuns acasa cu totii extenuati din cauza “fanelor” mele care tot incercau sa ma desparta de Bella,dar si datorita fraierilor ce se dadeau la iubita mea desii stiau ca e cu mine. Mda Fan clubul Edward va trebuii sa dispara odata pentru totdeauna! Pentru ca nu sunt o  vedeta sau mai stiu eu ce sex-simbol asa ca tot ce vreau eu sa stau cu Bella pentru eternitate,si poate si dincolo de ea. ___________________________________________________________________________ Ok stiu ca foarte mic dar m-am straduit sa pun acest capitol pana sa plec 🙂 Asa ca Enjoy 🙂 and comm 😛 Kisses! :*

15 comentarii la “Capitolul 9 Fan Clubul Edward.

  1. super cap
    doamne oricat de frumos ar fii unul nu as face parte dintr-un fanclub si nici nu as sta in limba dupa el niciodata ca doar am si eu respectul meu de sine
    in fine saracul edward cand a vazut-o pe bela si pe aia care se dadeau la bela cred ca a inebunit
    alice cred ca o sa-i omoare pe toti intr-un final :))
    spor la nextul si muuult inspiratie
    kisess and hugs!

  2. Super… mi-a placut la nebunie…
    Alice intr-adevar e nebuna, a stiut ca daca o imbraca pe Bella in rochita aia… toata lumea va fi innebunita, mai ales Edward…:D
    Bella e bravo, a pus+o la loc pe Tanya…
    astept continuarea…
    bft la scris… 🙂

  3. Oh … eu una am citit mai demult capitolul asta , dar acum mi-am facut si eu timp sa comentez , ah , da si sa il recitesc .
    In primul rand nu te lua de ora pentru ca am avut insomni ( again ) si nu iti recomand sa ai vreodata .
    In al doilea rand … Alice este cea mai nebuna persoana din ff adica frate … sa o imbrace pe Bella in rochita aceea minuscula ( nu iti sugerez sa fi in mintea mea sa o fi vazut ) … :)) saracul Ed :))
    Anyway spor la scris in continuare .
    Kisses & hugs >:D< :*

  4. Pingback: 2010 in review « Crazy Love

Lasă un comentariu